Reviews from Yi Mai Thu Thiem Emmen

Recent reviews

4.0
Kaylee Springer
23 May 2022

Bestelling gedaan via de website en bevestiging gekregen van mijn bestelling. Toen ik aankwam om de bestelling op te halen, bleken ze gesloten te zijn. Volgens hun openingstijden op de deur en op hun website moesten ze wel open zijn. Ik heb ze proberen te bellen, maar telefoon werd niet opgenomen. Dus heb moeten besluiten om maar ergens anders eten te gaan halen. Tot op heden nog nooit wat van hen gehoord.

B
23 May 2022

Ik heb online betaald maar helemaal geen maaltijd ontvangen . . Als ik bel neemt niemand op . Schandalig dat je op die manier Geld aftroggeld van mensen . Ik zou zeggen niets bestellen hier .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole de Grote
22 May 2022

BESTEL HIER NIET! HET RESTAURANT IS GESLOTEN! Wij hebben nooit een bestelling ontvangen, telefoon wordt niet opgenomen. Ontzettend slecht. We hadden wel al betaald dus hopelijk kunnen we op een of andere manier ons geld terug krijgen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rik Hoekstra
22 May 2022

Ik heb mijn bestelling nooit gekregen want jullie restaurant is dicht. Ik wil graag mijn geld terug.

C.
21 May 2022

Restaurant is gesloten, terwijl alles aangeeft dat ze open zijn. Online besteld, wordt niks geleverd, telefoon wordt niet opgenomen. Langs gereden, gewoon dicht. Vooralsnog geen geld terug...

Marc
21 May 2022

Ik heb een bestelling geplaatst die nooit gekomen is. Nu reed ik er lang, maar ze bleken gewoon dicht te zijn. NIET ZO BESTELLEN!

j.crucq
20 May 2022

geen bestelling ontvangen kan dus niets beoordelenWaardeloos

Yarnick
19 April 2022

Betaald, stond ik voor een dichte deur kon ik de bestelling niet ophalen. Dagen later nog geen geld terug. Contact opnemen lukt niet meer.

Brandt
17 April 2022

Één ster gegeven voor kwaliteit en bezorging. Dit is één ster teveel, want we hebben meer dan 3 uur op een bestelling gewacht die nooit bezorgd is. Telefonisch konden we geen contact krijgen en ook hebben we geen e-mail ontvangen waarin we op de hoogte worden gesteld dat de bestelling niet zou worden bezorgd. Zeer teleurstellend, terwijl we voorheen altijd heel tevreden waren over onze bestellingen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kok
17 April 2022

Normaal prima kwaliteit en bezorging. Deze keer online besteld voor 17.00. Om 17 30 gebeld maar geen gehoor. Heen gereden, bleek de locatie gesloten te zijn ivm verbouwing. Ik ga er vanuit er contact met ons opgenomen word om dit op te lossen.

Hendriks
17 April 2022

We hebben helemaal niks gehad

Eva
16 April 2022

Eten niet ontvangen en restaurant was niet bereikbaar, terwijl we vooraf hebben betaald. Hopelijk kan dit opgelost worden.

Hendriks
27 February 2022

Heerlijk eten zoals altijd. En binnen de uur geleverd. Top zaak!

Artem
24 February 2022

Heerlijk! Als veganisten hebben wij bij Yi Mai Thu Thiem één van de breedste keuzes van lekkere gerechten in de stad.

Hans
22 February 2022

Smaken zijn top maar voor de prijs had er zeker meer vlees bij gemogen. Eten was erg lekker.

Alex
20 February 2022

.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Els
15 February 2022

Bestellen via de website gaat super makkelijk en we hebben heerlijk gegeten! Alleen de afhaaltijd op de website was iets te optimistisch: ik moet 10 minuten wachten voor mijn bestelling klaar was. Maar het eten was het wachten meer dan waard!

E Speelman
13 February 2022

Eten was netjes bezorgd. Iets later, maar voor een zondag begrijpelijk. Bezorger was zeer vriendelijk. Het eten was erg lekker en goed warm. Voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin
10 February 2022

Het was erg lekker. Geen min punten. Ik ga zeker vaker eten halen hierzo.

Annet Vos
5 February 2022

Heerlijk gegeten, stipte bezorging!

Anno
3 February 2022

De Pho (Maaltijdsoep) is erg lekker en de twee plastic kommetjes die je er bij krijgt zijn van zulke goede kwaliteit dat ik ze hergebruik.

Hendriks
30 January 2022

Altijd goed altijd lekker altijd optijd💪🏻

miek
29 January 2022

super lekker

Dennis
26 January 2022

Waanzinnig lekker, absoluut voor herhaling vatbaar!

Roely de Boer
25 January 2022

Was erg lekker!

Rob
23 January 2022

Altijd uitsteken, en heel lekker.

Astrid Greven
22 January 2022

Heerlijk, eerlijk, vers bereid eten!

ev
16 January 2022

Lekker en snel!

Nathalie Hoving
16 January 2022

Het eten is echt heerlijk, echter bijna 45 min later bezorgd dan gereserveerde tijd…. Heel jammer

Job
7 January 2022

Super lekker en nog gezond ook!!

Rieta Frericks
6 January 2022

Fijn om de bestelling te kunnen volgen! Het eten was lekker!

Cindy
2 January 2021

Heerlijk als altijd, bezorging op gewenste tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andre S
1 January 2021

Als ik gebakken rijst bestel verwacht ik geen witte rijst. Beetje jammer.

E. Aardema
31 December 2021

Weer heerlijk eten en perfect op tijd bezorgd. De gefrituurde eend is een favoriet, aanrader! Tot de volgende bestelling! Een smaakvol 2022 gewenst!

Paps
10 December 2021

Was weer top!

Peter
9 December 2021
Piet
2 December 2021
Ivar
30 November 2021

Zoals altijd, top. Vers en lekker

Janine
28 November 2021
piet
28 November 2021

heel lekkere eten. maar heel duur. 1 uur en 10 minuten gewacht op bezorging ,vind echt lang.

Theo
25 November 2021

Heerlijk gegeten en wat een nette website! Alles klopte tot de bezorgtijd aan toe.

Martijn
25 November 2021
Nico Schagen
24 November 2021

Een heerlijke maaltijd, echt een aanrader.

H T
20 November 2021

Goede kwaliteit hebben genoten!

JFO
19 November 2021

Jullie rijst met gefrituurde eend was om van te smullen! De eend perfect knapperig met een mooie mix aan lekker geroerbakte groenten.

Paps
19 November 2021

Zoals altijd weer top!

Chantal Bakker
16 November 2021
Jessica
14 November 2021

Het eten was heerlijk en de bezorger was er binnen een half uur!

Evert Aardema
13 November 2021

Als je eten bestelt om 16.30 uur en je een mail krijgt dat de bestelling om 17.45 uur zal komen( de gevraagde tijd) en je bestelling pas om 18.25 komt , nadat ik om 18.10 uur gebeld had, (ja meneer het kan elk moment bij u zijn), dan ben je niet echt heel tevreden. De bezorger zei dat het zo druk was..... Het eten was helaas ook niet super warm meer en het meeste vlees was niet echt krokant meer. Dit was onze eerste mindere ervaring met dit restaurant, maar als je gasten hebt hoop je op het eten van vorige keren.

Paps
11 November 2021

Was weer top met ook veel verse groenten!!

gerard claus
7 November 2021

super snel geleverd en het was heerlijk, top, eerlijk is eerlijk, top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Renske de Graaf
30 October 2021

Heerlijk gegeten Kleindochters (2 en 4 jaar) willen meer komkommer.😉 Jammer dat jullie niet op 7851 bezorgen. Is maar kwartiertje. Zuidbarge ook en daar bezorgen jullie wel

Martijn
28 October 2021
Mira
24 October 2021

Wederom genoten.

Niels
22 October 2021

Wat een heerlijk gevarieerde gerechten. Top qua smaak en zeer betaalbaar!

Tati
16 October 2021
Remkes
15 October 2021

Zoals altijd… lekker en keurig op tijd!

Finy
15 October 2021

Kwaliteit en hoeveelheid zijn er niet op vooruit gegaan. 40 minuten later dan gepland vind ik we heel veel. Heb ook tegen de bezorger gezegd: Stuur dan even een berichtje dat het later wordt.

Hans
13 October 2021

Zoals altijd was het super lekker. Minpuntje: voorheen stonden er nummers op de sausjes zodat duidelijk was welke saus bij welk gerecht hoort. Nu niet meer en dat is jammer…

Henk
9 October 2021

Zoals altijd, zoals in Vietnam !

Hans
6 October 2021

Zoals gewoonlijk weer top Twan en team!

Tiemes
3 October 2021

super! was lekker en snel klaar.

Kirsten
24 September 2021

Lekker veel en Erg lekker een aanrader!

Anita
18 September 2021

Voor de 1e keer besteld was super lekker en ook goed warm en op tijd bezorgd

Mercy
16 September 2021

Het was lekker snel binnen. Maaltijd was weer geweldig zoals altijd. Thanks

Evert
8 September 2021

Erg lekker eten, vers gemaakt. Prima smaak!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angela
26 August 2021
Gitte
26 August 2021
H. Veth
20 August 2021

Bestelling was op tijd klaar. Hebben heerlijk genoten. Het was zo als altijd zo lekker.

Stijnb
15 August 2021

Heerlijk eten en perfect op tijd! Tevens een vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anja
12 August 2021
C van klaveren
8 August 2021

Het eten was goed, maar heb 2 x moeten bellen waar het eten bleef. Ze konden het adres niet vinden. Wel excuses hiervoor gehad en ze waren erg vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lowie Dekker
7 August 2021

We vonden de spring rolls met garnalen en de Pho-soep met rundvlees heerlijk, alleen jammer dat het rundvlees een beetje te grof was gesneden.

Anoniem
5 August 2021
Shalom Freeman
1 August 2021

Ik heb hier meerdere malen besteld, het eten is echt goed. Vroeger smaakte de gebakken rijst echter beter, maar het is nog steeds goed.

Rick
26 July 2021

Heerlijk en smaakvol eten. Vietnamees eten heeft een heel eigen smaak in vergelijking met andere Aziatische keukens . De koriander proef je zonder dat het overheerst .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W. Temmink
25 July 2021

Het was weer heerlijk met verse produkten en ruim voldoende ! Tot de volgende keer!

Ronald
21 July 2021

Was weer lekker hoor!

Koen
19 July 2021

Voorgaande jaren zat er bij diverse gerechten die we bestelden een ruime hoeveelheid koriander en munt (meerdere takjes, zoals hoort bij Vietnamees). Nu ontbrak dat, op een heel enkel klein los blaadje na.Er was veel sla, maar de kenmerkende smaak van verse kruiden ontbrak, in de rijstpapierrolletjes. de pho en ook bij andere gerechten, ondanks dat het wel op het menu stond. Ook was de XL even groot als een medium gerecht. We hebben hier in het verleden meer dan 10 keer gegeten en genoten, maar dit keer viel het erg tegen. Van een 9 naar een onvoldoende.

Wendy
17 July 2021
...
10 July 2021

Grote spelers!

Karin
8 July 2021

Echt heerlijk gegeten!! Ook onze visite was onder de indruk van het lekkere eten.

Annie
7 July 2021

Erg smakelijk.

Gea
6 July 2021
Jeroen
2 July 2021

Heerlijke maaltijd, noodles met kip. Mooie verse producten. Aanrader

Groen
28 June 2021

Het was heerlijk. Goed op smaak en warm. Een minpuntje het was veeeel😅.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerda
27 June 2021

Hallo beste mensen , we hadden gisteren besteld bij jullie , maar het is een beetje tegen gevallen . mijn vriend had gegrilde buikspek besteld maar was niet gegrild . vorige x was dit wel zo een maandje geleden . we komen vanuit Hoogeveen naar jullie in Emmen . we vonden het jammer . verder was het prima groetjes

Nicole
27 June 2021

Het eten was heerlijk en kwam precies op afgesproken tijd. Twee uur later kregen we mailtje dat het eten onderweg was...

Rob
25 June 2021
John van Wolferen
22 June 2021

Het was zeer smakelijk, kwam overeen met wat ik zelf in Vietnam heb mogen ervaren.

Peter
19 June 2021

Heerlijke gegeten, vooral de spring rolls met buikspek waren om te smullen, aanrader als je langs Emmen komt!!

Evelien
18 June 2021

Heel lekker

J.hobers
17 June 2021

Het was weer lekker mooi op tijd bezorgd

Ton
13 June 2021

Veel voor je geld, ook nog eens gezond ipv een vette hap en zeer lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
11 June 2021

Altijd heerlijk en vers eten

Evert
6 June 2021

Alweer geweldig lekker gegeten en alles perfect op tijd bezorgd. Niets op aan te merken. Heerlijk gefrituurde kip met noedels en gefrituurd eend met gebakken rijst. Wij worden( niet wekelijks hoor) vaste klant. Jullie zijn heel goed! Ga zo door!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.